tisdag 17 januari 2012

I ♥ Antonio Meucci


... det var tydligen han som uppfann telefonen... om Wikipedia har rätt... själv hade jag först tänkt skriva att jag Alexander Graham Bell, för det är ju det man alltid har hört, men han tog bara patent på den tydligen... hur som helst... vem det än var, han är hjärtad! Har alltid varit ett fan av att prata i telefon, tycker det är jättemysigt, roligt och trivsamt! Praktiskt också eftersom man kan göra andra saker samtidigt.

Så efter att jag hade lagat och ätit den, förlåt mig mitt självklapperi på axeln, goda maten, och pratat med en god vän som jag inte pratat med på länge och satt och funderade på vad jag skulle göra av kvällen, blev jag väldigt glad när min farmor ringde.

En redan bra kväll blev ännu bättre. Jag älskar att prata med min farmor, hon är fantastisk! Rolig och ivrig, vet en massa och har åsikter om mycket... Farfar satt i bakgrunden och skrattade åt att vi hade olika åsikter om lite allt möjligt! De är för goa i den åldern!


Denna bilden, en av mina absoluta favoritbilder från när jag var liten, är på mig när jag är 3-4 år... sitter i hallen hemma i vårat gamla hus, där jag är född och uppvuxen... pratar med min mormor... jag gjorde det ganska ofta... långa, härliga samtal... vi pratade om det idag, farmor och jag, att vi kan prata så länge... något jag övat på sedan jag var liten tydligen! Saknar min mormor, inte för att jag kanske minns henne så mycket egentligen, men för att jag hade velat ha den kontakten idag. Hon var jätteduktig på att sy och hade säkert tyckt det var roligt att jag följt i hennes fotspår...

och med de orden går jag och lägger mig... lite senare än igår... betydligt tidigare än vanligt! Hejja mig!

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen en jättefin bild! Vet att mormor tyckte det var jätteroligt att prata med Dej. Saknar henne också väldigt mycket. Gott att vi har farmor. Hon är också bra på att prata i telefon.
    Kram
    Mamma

    SvaraRadera
  2. Oj, jag som nästan ALDRIG pratar i telefon. Eller ja, privat i alla fall. Jag snackar desto mer på jobbet, så det kanske är därför jag tröttnat på att göra det hemma? Hihi! :-D

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!