bilden är lånad |
Så jag kokade upp vatten och slängde i fullkorns fusilli (pasta skruvar) och lät det koka, under tiden strimlade jag lite fläskkotlett och brynte i stekpanna med lite olivolja, rev en morot på den grova sidan av rivjärnet, tjongande i det i stekpannan också, tillsammans med en matsked Ica's Pesto Arrabiata och lite vatten... rörde om och lät det koka ihop. När pastan var klar var även min lilla arrabbiata pastaröra klar... så smidigt och enkelt... och vansinnigt gott! Hade ju varit ännu godare med en näve riven parmesan över också...
Hur som helst, det var så gott faktiskt att jag glömde bort att ta en bild... förlåt!
Men det lät gott! :)
SvaraRaderasupergott vart det! =) Kanske något för dig att köra på din köttfria dag, byt ut till quornfärs eller ngt?!
RaderaHar sett den burken på Maxi, men inte köpt den. Trodde man skulle ha hela burken som pastasås!! Ska testa att ha som smaksättning. Måste ju vara gott att ha i köttfärssåsen.
SvaraRaderaKram
Det är ju som pesto, fast med lite mer sting! Du behöver ju inte använda hela burken, men det är vansinnigt gott att smaksätta pastan med, köttfärssåsen vet jag dock inte, men väl värt att prova!
Raderakram!